Katarzyna Poroś

prawniczka

Doświadczona prawniczka, która przez ponad dwadzieścia lat specjalizuje się w różnych dziedzinach prawa, takich jak prawo cywilne, pracy, handlowe, gospodarcze i konsumenckie. Zdobyła obszerną wiedzę i umiejętności jako specjalista ds. kontraktów, szkoleń, organizacji i administracji.

Jednak to, co naprawdę napędza Kasię, to jej pasja do pracy z ludźmi. Niezależnie od tego, czy jest nauczycielem akademickim czy korepetytorem, ceni sobie możliwość budowania przyjaznej i szczerej atmosfery w pracy, opartej na wzajemnym szacunku i zrozumieniu. Jest prawdziwym entuzjastą budowania pozytywnych relacji międzyludzkich i znajduje satysfakcję w pracy zespołowej.

Ponadto, poświęca wiele czasu na rozwój osobisty i naukę. Rozpoczęła studia podyplomowe na Uniwersytecie WSB Merito we Wrocławiu, specjalizując się w mediacjach sądowych i pozasądowych. Jej celem jest stanie się Mediatorką, co planuje osiągnąć w czerwcu tego roku. Oprócz tego, marzy o napisaniu własnej książki i jest zafascynowana psychologią oraz psami.

Wszystkie te zainteresowania i pasje sprawiają, że jest osobą pełną energii i entuzjazmu, gotową podjąć nowe wyzwania i rozwijać się zarówno zawodowo, jak i osobowo.

Katarzyna Poroś - prawniczka - ekspert w dobrej fundacji

Dobra Fundacja